dissabte, 28 d’abril de 2012

“Necessitem bons educadors amb valors”


Aquest és un dels subtítols d’un dels articles que ha sortit aquesta setmana al suplement Mola del Diari d’Eivissa. Aquest escrit és la transcripció de l’entrevista que em va fer na Marian Arabí.

M’agradaria que, qui tingui temps, la llegeixi, doncs és l’explicació de la posada en marxa d’un nou projecte de Mans Unides al que jo particip.
Aquesta activitat que s’està iniciant consisteix en portar a les escoles, o grups de joves, els contes de SuperPepo, un noi que pretén fer entendre a les noves generacions els Objectius del Mil·lenni i la importància de les nostres activitats a la vida diària per poder aconseguir aquestes fites, algunes d’elles valors socials oblidats.

Altrament, en aquestes línies també es deixa veure la meva opinió envers la importància de la tasca educativa que portem a terme tots els adults com a exemples a seguir per als boixos i, més concretament, la tasca dels educadors com a guies.

Esper que vos agradi!!


P.D.1: hi ha una errada a la capçalera. Jo no soc directora de l’Escola de Temps Lliure i Animació s’Espurna, sinó directora de temps lliure titulada per ells.
P.D.2: per alguna raó quan cliqueu a sobre de la imatge dóna error, però si vos poseu a sobre de l'enllaç de la nova pestanya que s'obri i li doneu a "INTRO", si que va.


Suplement Mola del Diari d'Eivissa 25/04/2012, per Marian Arabí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada