dijous, 6 de novembre del 2014

Recursos en anglès

Enguany estic de mestra de suport i anglès per a les classes de 3 a 6 anys i he necessitat cercar recursos en anglès. I cercant i cercant he aconseguit confeccionar un llistat de webs on cerc recursos per casa projecte que realitzem. 

Webs per treballar anglès:
http://www.preschoolexpress.com/ à és una web en anglès que a la portada sempre trobaràs la informació actualitzada, per exemple si estam a la tardor, activitats i cançons sobre aquesta estació. Jo majoritàriament trec d’aquí cançons.

http://www.preschooleducation.com/ à és una web especifica per anglès en Infantil. D’aquí també he estret idees per a cançons, però també pots trobar molt altre materials.

http://www.kidsandus.es/sam/ à és una web en castellà que mostra activitats per a petits grups d’infantil. Són activitats interessants i molt útils.

http://ceipazoriningles.wordpress.com/ à aquest és u bloc d’una escola i explica les seves sessions en anglès amb els nens. Molt útil per agafar idees!

http://www.kidsandus.es/ à la web actual ens presenta activitats per realitzar amb grups petits d’infants, són tasques útils i pràctiques.

http://www.dltk-kids.com/ à aquesta web classifica les activitats o cançons per temes. Són temes recurrents i útils per infantil.

http://supersimplelearning.com/ à aquí es dona entrada a vídeos, cançons i Apps per infantil. D’aquí jo  majoritàriament trec cançons, perquè tenen la lletra i la musica.

Esper que vos sigui útil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada